Het bestuur van Kredietunie Brabant heeft 3 nieuwe kredietaanvragen goedgekeurd en stelt deze op korte termijn open voor geïnteresseerde investeerders. Een mooi moment om in te stappen als kredietgevend lid. U kunt dan direct meedoen in deze kansrijke projecten:

  1. Een snelgroeiend bedrijf dat technologie ontwikkelt voor Internet of Things toepassingen in opdracht van grote bekende opdrachtgevers en ook revenuen ontvangt bij succesvolle verkoop van de ontwikkelde producten. Sterk team en directie heeft zelf ook al flink geïnvesteerd.
  2. Bedrijf dat al 20 jaar actief is in duurzame energie. Beschikt over gepatenteerde producten en heeft al een groot klantenbestand. De omzet heeft onder druk gestaan door bezuinigingen in de nieuwbouw van bedrijfslocaties. Co-financiering met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij.
  3. Aardbeienkwekerij, één van de grotere spelers die zich onderscheidt door aardbeien volcontinu te kunnen afleveren. Betreft een co-financiering van overname en uitbreiding naast bankier ABN AMRO.

Zodra u zich aansluit als lid krijgt u toegang tot alle relevante informatie en cijfers van deze bedrijven. U wordt uitgenodigd om de bedrijven te bezoeken en u kiest zelf in welke bedrijven u al dan niet wilt investeren. U ontvangt 6% rente op uw investering en wordt mede-eigenaar van de coöperatie. U treedt toe tot een netwerk van ondernemers die elkaar helpen met kennis, ervaring en financiële middelen. Word nu lid!

Meer informatie? Neemt direct contact met ons op.