Graag nodigen we u, als lid of geïnteresseerde van Kredietunie Brabant, uit voor de Dag van de Kredietunie 2017 op 8 juni te Bunnik. Tijdens deze dag hebben we naast interessante sprekers ook interactieve sessies met thematafels waar u terecht kan met al uw vragen! Onderstaand kunt u meer informatie vinden over het programma en de sprekers! 

Op de Dag van de Kredietunie nemen wij u graag mee langs de diverse mogelijkheden die kredietunies kunnen bieden, waaronder hun unieke rol als partner in stapelfinanciering.       
De Dag van de Kredietunie is de landelijke bijeenkomst voor alle kredietunies, externe stakeholders van kredietunies en intermediairs. Wij presenteren de ontwikkelingen rond kredietunies, leren van best practices en wisselen ervaringen uit.

Met het thema “Kredietunie als financieringspartner” vertellen we u graag over de mogelijkheden van stapelfinanciering en de potentie van de Kredietunie als partner hierin.

We starten de middag met een aantal interessante sprekers:
Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, zal ons vertellen over ondernemerschap financiering en groei.
 
Pat Fay, voorzitter van de Ierse “league of Credit Unions” zal vertellen hoe in Ierland de Kredietunies groot zijn geworden en welke best practices wij in Nederland kunnen toepassen.
 
Tijdens een speciale themasessie kunt u direct bij de verschillende aanwezige kredietunies terecht, waaronder dus Kredietunie Brabant, om kennis te maken, mee te denken, vragen te stellen en nog veel meer.

Iedereen is van harte welkom, deelname is kosteloos.

Een interessant en interactief programma dat u zeker niet wilt missen!

Via deze link kunt u zich inschrijven: http://www.samenwerkendekredietunies.nl/dag-van-de-kredietunie-2017/

logo banner 2