Kredietunie Brabant Regio Noordoost organiseert op donderdag 31 maart een kick-off bijeenkomst voor MKB-ondernemers, accountantskantoren en financiële instellingen.

U bent van harte welkom op het Provinciehuis Noord Brabant, ‘s-Hertogenbosch. Ontvangst vanaf 17.15 uur, start programma om 17.45 uur met Bert Pauli, afsluiting is voorzien rond 20.15 uur.

Wat kunt u verwachten?

Gedeputeerde Bert Pauli vertelt waarom Krediet Unie Brabant een rol moet vervullen in het financieren van het Brabantse MKB bedrijfsleven. Vervolgens zal de heer Jan Kamminga (voormalig Commissaris van de Koning Gelderland) momenteel voorzitter van de Koepel van Kredietunies in Nederland vertellen over het toenemende economische belang van alternatieve financieringsvormen en Kredietunies in Nederland.

Het bedrijf Metatronics heeft recentelijk een lening afgesloten voor € 250.000. Ondernemer en directeur Erik Elizen zal zijn ervaringen met u delen op een interactieve wijze.

De heer Alon Jansen, ondernemer en voorzitter van Kredietunie Brabant afdeling ’s-Hertogenbosch en omstreken zal als gastheer en dagvoorzitter optreden.

Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van smaakvolle hapjes en een drankje.

Meld u snel aan!

Reserveer