Visual WvdF

Week van de Financiën

Voor veel ondernemers is geld een middel en geen doel. Een middel om je ambities waar te maken. En hoe meer je weet over geldzaken en financiering, hoe makkelijker het wordt je doelen te bereiken. Daarom organiseert de KvK de Week van de Financiën. Van 13 tot 17 februari iedere dag op een andere plek in het land met een gevarieerd, praktisch en informatief programma over geldzaken en financiering.

Er zijn kennissessies van experts over grip op je eigen financiën, verschillende financieringsvormen én hoe een ondernemer zijn financieringsaanvraag succesvol kan voorbereiden. Bezoekers kunnen ter plekke vragen stellen aan de financieel specialisten in de ‘ask-me-anything-corner’ en er is ruim gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Op de informatiemarkt zijn dienstverleners te vinden.

Kredietunie

Ook wij als Vereniging Samenwerkende Kredietunies en de Kredietunie uit uw regio zullen aanwezig zijn tijdens deze week op de diverse locaties.

Wat: Week van de Financiën
Wanneer: van maandag 13 februari tot en met vrijdag 17 februari van 13.30 – 19.15 uur
Waar: Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Nieuwegein
Voor wie: voor alle ondernemers op zoek naar meer kennis over geldzaken en financiering.

www.kvk.nl/geldzaken

Kom ook langs bij de Week van de Financiën bij u in de buurt. Bekijk het volledige programma op www.kvk.nl/geldzaken en meld u aan.