De Kredietunie Brabant breidt zijn activiteiten uit naar de regio Noordoost Brabant. Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen hiervoor gestart.

De Kredietunie Brabant, tot nu toe voornamelijk actief met het geven van kredieten in de regio Eindhoven, gaat zijn activiteiten nu uitbreiden naar Noordoost Brabant. In het bijzonder gaat het hierbij om de regio rondom Den Bosch, Oss, Uden en Veghel. De doelstelling van de Kredietunie Brabant Noordoost is het vergroten van de naamsbekendheid van de kredietunie en het bij elkaar brengen van kredietgevers en kredietnemers.

Initiatiefnemers`
Vanaf medio januari 2016 zetten een aantal initiatiefnemers zich in voor het realiseren van de Kredietunie Brabant Noordoost. Dit zijn Alon Jansen (internetondernemer), Sandra Broos (projectleider/adviseur), Hans Barelds (voormalig directievoorzitter Rabobank Hart van De Meijerij) en Martijn Dekker (bedrijfsovernamespecialist bij Taxperience Transaction Services). De Kredietunie Brabant Noordoost staat open voor bedrijven in alle sectoren, maar met bijzondere aandacht voor de agrifood- en healthsectoren.

Meer informatie

Meer informatie over de Kredietunie Brabant Noordoost in oprichting en contactmogelijkheden vindt u hier.