De Kredietunie Brabant heeft drie nieuwe kredietaanvragen goedgekeurd. De inschrijving voor geïnteresseerde investeerders is inmiddels geopend.Voor de Kredietunie Brabant is 2016 goed begonnen. Onlangs zijn drie nieuwe kredietaanvragen goedgekeurd en is de inschrijving voor potentiële investeerders geopend.

Drie kansrijke projecten

  • De eerste goedgekeurde kredietaanvraag komt van een snelgroeiend bedrijf dat technologie ontwikkelt voor het opkomende Internet of Things (IoT). Zij ontwikkelen toepassingen in opdracht van grote en bekende opdrachtgevers. Daarnaast ontvangt het bedrijf ook winst uit de succesvolle verkoop van de ontwikkelde producten. Het bedrijf beschikt over een sterk team aan medewerkers en de directie heeft ook zelf al veel in het bedrijf geïnvesteerd.
  • De tweede goedgekeurde kredietvraag komt van een onderneming die al 20 jaar actief is binnen de duurzame energiesector. Het bedrijf beschikt over gepatenteerde producten en heeft al een groot bestand aan klanten. De omzet van dit bedrijf heeft wel onder druk gestaan door bezuinigingen in de nieuwbouw van bedrijfslocaties. Er vindt cofinanciering plaats met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM).
  • De derde goedgekeurde kredietaanvraag betreft een aardbeienkwekerij. Deze kwekerij is een van de grotere spelers op de markt en onderscheidt zich door aardbeien continu te kunnen afleveren. Het betreft hier een cofinanciering met ABN AMRO voor een overname en een uitbreiding van de activiteiten.

Nu instappen
De Kredietunie Brabant vindt de drie nieuwe kredietaanvragen een uitstekend moment voor nieuwe leden om in te stappen. Nieuwe leden die zich bij de Kredietunie Brabant aansluiten krijgen toegang tot alle relevante informatie en cijfers van deze drie bedrijven. U wordt tevens uitgenodigd voor een bezoek aan de bedrijven en u kiest zelf in welke bedrijven u al dan niet in wilt investeren. Op uw investering ontvangt u 6 procent rente en u wordt mede-eigenaar van de coöperatie. Met een lidmaatschap treedt u tevens toe tot een netwerk van ondernemers die elkaar helpen met kennis, ervaring en financiële middelen.

Geïnteresseerden in deze bedrijven en in de Kredietunie Brabant vinden hier meer informatie.