Lees hier het persbericht van de Kredietunie Midden-Nederland over kredietverstrekking in de regio Amersfoort.

Kredietunie Midden-Nederland succesvol bij kredietverstrekking in de regio Amersfoort

Amersfoort- De Kredietunie Midden-Nederland heeft door haar bemiddeling twee ondernemingen in de stad Amersfoort kunnen helpen aan krediet. Het gaat om Holland Design & Gifts en Livingstone Specialty Coffee Bar.

Holland Design & Gifts is een onderneming die specifieke hoogwaardige Hollandse producten wereldwijd verkoopt via een bestaande website.

Livingstone Specialty Coffee Bar is een Espressobar die hoge kwaliteit koffie in een breed onderscheidend scala aan koffieproducten aanbiedt.
Beide ondernemingen zijn in Amersfoort gevestigd.

Samen met Qredits uit Almelo en het bedrijf Proams uit Amersfoort is Kredietunie Midden-Nederland er in geslaagd voor beide ondernemingen een maatkostuum op het gebied van financiering te verzorgen.

“Het gaat goed met de Kredietunie. Na een aanvankelijke rustige aanloop weten kredietverstrekker en kredietnemer de Kredietunie steeds beter te vinden” zegt Hendrik-Jan Oskamp, voorzitter van Kredietunie Midden-Nederland.
“We hebben veel aanvragen als Kredietunie Midden-Nederland waarvan we verwachten daar op korte termijn een aantal van goed te keuren. Voor potentiele kredietverstrekkers is het dus goed te weten dat er zich nieuwe kansen aandienen” aldus Hendrik-Jan Oskamp.

Op dinsdag 3 maart as houdt Kredietunie Midden-Nederland een Business Event waar onder meer genoemde kredietnemers hun ervaring met Kredietunie Midden-Nederland zullen toelichten.
Dit Event vindt plaats in de Herensociëteit Amicitia van Amersfoort