Op donderdag 16 maart jongstleden was de lancering van de samenwerking tussen MCS en CECEP Solar.
Voor Nederland, maar ook voor Europa, is dit een unieke samenwerking

De voorzitter van de Chinese Kredietunie dhr. Di Yung li was mede-initiator/co-founder van deze samenwerking en zal ook optreden als penvoerder voor de (start-) financiering.  

Rechts: Voorzitter Chinese Kredietunie Dhr. Di Yung Li tijdens de ondertekening

CECEP Solar zocht voor de Europese expansie een betrouwbare partner in Nederland om hun zonnepanelen op de Nederlandse markt te gaan introduceren. Na maanden van voorbereidingen hebben de gesprekken geresulteerd in deze prachtige samenwerking.

Tijdens het evenement in Theater Geert Teis te Stadskanaal, waarbij circa 150 gasten aanwezig waren, werd de samenwerking officieel getekend door de heer Y. Fang van CECEP Solar en de heer J.A. de Groot van MCS.  Daarnaast werd er een traditionele Chinese leeuwendans opgevoerd en werd er een presentatie gegeven over de zonnepanelen van CECEP Solar en waren diverse sprekers aan het woord.

Ik mocht als Bestuursvoorzitter van de V.S.K. ook het woord tot de aanwezigen richten en mijn trots uitspreken over de uitstekende en constructieve rol die onze Chinese Kredietunie en haar voorzitter hierin hebben vervuld.

Wederom het bewijs dat een kredietunie een uitstekende rol kan vervullen als financier van en voor het mkb!

CECEP Solar is onderdeel van de CECEP Group, China’s grootste industriële groep op het gebied van energiebesparing en milieubescherming. CECEP Solar ontwikkelt en fabriceert zonnepanelen die bekend staan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  MCS, een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieucleaning, wil ook graag een bijdrage leveren aan de verduurzaming en milieubescherming. Daarom hebben CECEP Solar en MCS de handen ineengeslagen en gaan zonnepanelen aanbieden op de Nederlandse markt. 

Directeur V.S.K. Anne-Marie van der lee en voorzitter KU Eemsregio Fred Bagnay tijdens de nabespreking

Wat de samenwerking ook bijzonder maakt is dat voor elke zonnepaneel die verkocht wordt, meerdere bomen worden geplant. Zo dragen de partijen nog meer bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere en gezondere leefomstandigheden. Voor de huidige en de toekomstige generaties.

Ben je als kredietunie geïnteresseerd in meer informatie over de zonnepanelen van CECEP Solar en/of wil je deelnemen in de stapelfinanciering, dan kun je contact opnemen met Di Yung Li

website www.mcs-solar.nl