“Fresh Focus, voor een frisse blik op financieren”.

Zo heet het nieuwe maandelijkse New Business Radio- programma over non bancair financieren. Het programma is een initiatief van de VSK, die daarmee non-bancair financieren in het algemeen en de rol van kredietunies in het bijzonder onder de aandacht van ondernemend Nederland wil brengen.

New Business Radio – Rahma el Mouden

Gisteren (dinsdag 9 november om 16.00 u tot 17.00 uur) was de eerste pilot. Het programma werd goed beluisterd en is ook terug te luisteren op deze link:

https://newbusinessradio.nl/artikel/2575/special-fresh-focus

Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens vanuit New Business Radio en vanuit de VSK nemen onze directeur Anne-Marie van der Lee en bestuurder Henk Folkers de rol op zich om elke maand het luisterende mkb aan de hand mee te nemen door non-bancair financieringsland. Ze gingen in deze eerste special met verschillende gasten in gesprek over non-bancaire financiering. De rol van de kredietunies zal tijdens alle uitzendingen meer en meer de rol zijn van “financierings-poortwachter” voor het mkb. Anne-Marie draagt praktijkcases en actualiteiten aan en Henk geeft hierop een inleidend en algemeen commentaar. Hij geleidt het verder voor een specifieke behandeling door naar de (collega-) gasten en ondernemers.

De luisteraar zal in deze programma’s leren dat kredietunies uitstekend in staat zijn om vanuit hun sociaal-maatschappelijke positie de beste en de best passende aanbieding verzorgen voor een mkb-onderneming. Geheel zelfstandig of in combinatie met andere financiers in een stapelfinanciering. Wij kennen de weg en kunnen altijd -met anderen- de best passende hulp en – ook heel belangrijk- coaching bieden.

Te gast in deze special waren Edwin Adams, CEO van Geldvoorelkaar.nl; Robin Slakhorst, partner bij NEOS; Dion Varossieau en Maya Slegtenhorst van Theatre of Scare en Mike Amang van UnityGym.

Tijdens de uitzending werden twee casussen van Theatre of Scare en UnityGym besproken en konden de luisteraars de tips en aanbevelingen van de deskundigen tot zich nemen. En er waren een paar bijzondere tips bij !

In de volgende uitzendingen zullen we telkens gasten en (vaste) deskundigen uitnodigen die ten aanzien van het financieren van het mkb een bijzondere positie innemen en hiervan de luisteraar op de hoogte willen brengen.

Geïnteresseerd om als kredietunie (of andere co-financier…) deel te nemen met een investeringspropositie of een succesvol afgeronde ( co-) financiering van een mkb-er ?

Bel dan Anne-Marie van der Lee (06-50276758) of mail ons.

Special Fresh Focus