Binnenvaart Kredietunie Nederland

Met zo’n 9 miljoen ton is de Nederlandse vloot de grootste en modernste van Europa.

Jonge ondernemers vormen ook hierin de toekomst. Echter investeren is moeilijk en vaak onmogelijk. De eisen bij banken worden steeds strenger en is het vaak niet haalbaar om een lening te verkrijgen.

Investeren, maar waar krijg je een krediet?

Binnenvaart Kredietunie Nederland biedt mogelijkheden op het gebied van financiering. Als coöperatie van en voor leden kan de Binnenvaart Kredietunie Nederland krediet verstrekken van en voor de binnenvaart. Binnenvaart Kredietunie Nederland helpt niet alleen met het verkrijgen van een financiering.  Met kennis en kunde worden kredietnemers bijgestaan en wordt de kans op een succesvolle onderneming vergroot.

Op het water is nog voldoende ruimte om te groeien.

Samen met de leden van de Binnenvaart Kredietunie Nederland worden mogelijkheden geschept  voor jonge ondernemers in de binnenvaart. Op deze wijze helpt de Nederlandse binnenvaart de binnenvaart gezond te maken en gezond te houden.

Binnenvaart Kredietunie heeft samen met haar leden al diverse jonge ondernemers kunnen helpen.

Samen bouwen aan een gezonde toekomst van de Nederlandse binnenvaart, het kan. Bekijk onderstaande film en luister naar de ervaringen van o.a. de. Kredietnemers. Voor meer informatie en lidmaatschap,kunt u kijken op
www.binnenvaartkredietunie.nl .