U I T N O D I G I N G  

De Kredietunie als alternatieve financieringsbron

Ambitieuze ondernemers worden soms geremd in hun groei, doordat financiële middelen om door te pakken ontbreken. En de bank biedt niet altijd (voldoende) uitkomst.

Kredietunie Brabant is een coöperatie zonder winstoogmerk waarbinnen ondernemers uit de regio krediet verstrekken aan collega ondernemers. Aan ondernemers met een gezond bedrijf die een volgende stap willen maken. Zij kunnen bij ons terecht voor een krediet vanaf € 50.000 tot € 250.000. Snel beschikbaar en tegen een marktconform tarief.

Deze vorm van alternatieve financiering is nog onvoldoende bekend. Daarom willen we het bedrijfsleven graag informeren over de mogelijkheden die de Kredietunie biedt.

Kredietunie Brabant (KUB) biedt een nieuwe vorm van financiering aan MKB bedrijven tot 50 medewerkers in de Brainport regio. Regionale ondernemers stellen financiële middelen en kennis beschikbaar aan collega ondernemers met een kredietbehoefte. Snel en persoonlijk, binnen een gezamenlijke coöperatie zonder winstoogmerk. Voor ondernemers door ondernemers.

Op 25 september organiseren we een bijeenkomst voor intermediairs, zoals accountants, boekhoud- en administratiekantoren, ondernemers en andere geïnteresseerden in het concept van de Kredietunie.

U bent van harte welkom op

Vrijdag 25 september 2015;15.00 – 17.00 uur

The Strip Conference Center – High Tech Campus 1 – Eindhoven

 

U kunt deze middag eventueel samen met een relatie voor wie dit een actueel thema is, kosteloos bijwonen. Het volstaat om bij uw aanmelding de namen en bedrijfsnamen van uw eventuele gasten te vermelden.

Aanmelden

U kunt zich kosteloos aanmelden via info@kredietuniebrabant.nl.

Programma:

15.00 uur      Ontvangst

15.15 uur      Opening

15.20 uur      Kredietunies in Nederland, Jan Fremeijer, Voorzitter Bestuur KUB

15.40 uur      Kredietunie Brabant en praktijkcases

16.00 uur      De financieringsvoucher van de KvK (tot € 2.500), Piet van der Wielen, Brainport Development

16.15 uur      Interactieve sessie met de gasten

16.35 uur      Afsluiting & aansluitend borrel

 

Kom samen met uw relaties naar de informatiemiddag en ontdek hoe de Kredietunie Brabant een prima alternatieve financieringsbron biedt!

Met vriendelijke groet,

Jan Fremeijer
Voorzitter van Bestuur